ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟROYAL MARMIN BAY BOUTIQUE & ART HOTEL

Εκεί που η φιλοξενία συναντά την πολυτέλεια.

Με θέα το διάσημο κόλπο του Μιραμπέλλο στην Ελούντα και «δεμένο» αρχιτεκτονικά με τον περιβάλλοντα χώρο, το adults only Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel, το πρώτο υψηλής ενεργειακής απόδοσης, οικολογικά πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, είναι η ιδανική επιλογή πέντε αστέρων γι’ αυτούς που αναζητούν χαλάρωση και πολυτέλεια μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου με την αγάπη τους και το όραμά τους ανέλαβαν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα: Ένα ασύγκριτο πολυτελές θέρετρο. Τα ασφαλή κτίρια που χτίστηκαν με βάση την αρχιτεκτονική της κρητικής πέτρας και συνδυάζονται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον, οι εγκαταστάσεις του Spa, τα δωμάτια με ιδιωτική πισίνα, ο eco χαρακτήρας και οι εξαιρετικές γεύσεις στα εστιατόρια, είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το ξενοδοχείο να ξεχωρίζει.

Με οδηγό την ανάγκη του επισκέπτη να βιώσει μια αξέχαστη εμπειρία και να απολαύσει χωρίς στρες τις διακοπές του, οι υπεύθυνοι και το προσωπικό του Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel προσφέρουν όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για μια εμπειρία ζωής.

Το Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel περιμένει να σας υποδεχτεί και να σας προσφέρει ζεστή, κρητική φιλοξενία και πολυτελή διαμονή. Οι εξαιρετικές και ασφαλείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, οι άψογες υπηρεσίες και η άμεση ανταπόκριση σε κάθε αίτημά σας, είναι μόνο λίγοι από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ζήσει το όνειρο!

Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης
ΕΣΠΑ