ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το θέρετρο

Χτισμένο στην πιο όμορφη γωνιά του κόλπου της Ελούντας, το Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel εκτείνεται πάνω από τη θάλασσα και απλώνεται αμφιθεατρικά σε φυσικό λόφο. Πραγματικά θα εκπλαγείτε από τη μαγευτική θέα που προσφέρει προς τα τριγύρω βουνά και το απέραντο γαλάζιο στη Μεσόγειο και το Κρητικό πέλαγος. Το σκηνικό που θα αντικρίσετε από το ξενοδοχείο μας, θα σας μείνει αξέχαστο...

Ελούντα

Αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς λόγω της μοναδικότητας και της ασύγκριτης ομορφιάς. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής προς το όμορφο ψαροχώρι της Ελούντας, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την μαγευτική χερσόνησο της Κολοκύθας με τα τροπικά νερά της και το ιστορικό νησάκι της Σπιναλόγκα με την μακρά ιστορία του.

Η γραφική Ελούντα έχει «δέσει» άψογα με τις ανάγκες του σύγχρονου επισκέπτη προσφέροντάς του όλες τις ανέσεις που χρειάζεται, χωρίς να χάνει την παραδοσιακή χροιά της. Πρόκειται για ένα μαγικό μέρος με εξαιρετικές παραλίες, άφθονα εστιατόρια με πολύ καλό φαγητό και πολλά μαγαζιά για κάνετε τις αγορές σας.

Είναι ιδανικός προορισμός για αυτούς που αποζητούν την ηρεμία με μια πινελιά πολυτέλειας, για τους επισκέπτες που θέλουν να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τη διαμονή τους σε ένα μέρος που τα έχει όλα.

Αποστάσεις

Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης
ΕΣΠΑ