ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΕΣ

Η ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου εκτείνεται σαν ένα μπλε χαλί λαμπερής θάλασσας που χάνεται στον ορίζοντα. Στην ατμόσφαιρα διαχέεται το αλμυρό αεράκι του Κρητικού πελάγους με θέα τον κόλπο του Μιραμπέλλο και το ιστορικό και δημοφιλές νησάκι - φρούριο της Σπιναλόγκα. Μόνο όσοι έχουν κολυμπήσει στα κρυστάλλινα, πεντακάθαρα νερά της θάλασσας στην Ελούντα, μπορούν να καταλάβουν πως είναι να χάνεσαι στο απέραντο γαλάζιο...

Απολαύστε δροσιστικά κοκτέιλ, φυσικούς χυμούς αλλά και ελαφριά σνακ στο beach bar Icaros ή ζητήστε μας να σας σερβίρουμε στην παραλία.

Ο σχεδιασμός και η άρτια και ασφαλής κατασκευή καθιστούν τις πισίνες του ξενοδοχείου μας ιδανικές για τους επισκέπτες που επιλέγουν να περάσουν λίγο από τον χρόνο τους στους χώρους μας και να απολαύσουν το μπάνιο τους εντός του θέρετρου. Ο αμφιθεατρικός σχεδιασμός του ξενοδοχείου, σας επιτρέπει παράλληλα με το μπάνιο σας να απολαύσετε και την ανεμπόδιστη θέα που πραγματικά θα σας αφήσει έκπληκτους.

Το Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel διαθέτει 28 ιδιωτικές πισίνες και 1 μεγάλη κύρια πισίνα για όλους του επισκέπτες.

Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης
ΕΣΠΑ